Zonnepanelen voor de Nieuwe Kring?

Gratis zonnepanelen voor de Nieuwe Kring? Luister naar de radio en help!Zonnepaneel

  

Beste ouder(s)/verzorger(s) en anderen,

De Nieuwe Kring is hard op weg om een Eco-school te worden. Eco-school is hét internationale keurmerk, voor duurzame scholen;  een kapstok om duurzaamheid een vaste plaats te geven binnen onze school. Onze kinderen zijn met allerlei projecten rondom duurzaamheid aan het werk om hun bijdrage te leveren.

De wens van de school is om ook zonnepanelen op het dak van de school te krijgen. Een kostbare aangelegenheid, maar een ‘must’ voor een duurzame school. Ik, Mariëlle te Nuijl, moeder van Joel uit groep Droomland heb daarom meegedaan aan een actie om de begeerde panelen voor de school te winnen. De volgende wens heb ik ingestuurd naar het radioprogramma 100%NL actie Wens het en krijg het:

Zonnepanelen voor Basisschool de Nieuwe Kring uit Diemen

Hoort u tussen 28 januari en 8 februari aanstaande om 08.15 uur, 10.15 uur, 12.15 uur, 14.15 uur of 16.15 uur mijn naam en of de wens op radiozender 100% NL bel of sms mij dan aub zo spoedig mogelijk 06-14896942. Bel ik niet binnen een half uur, dan heb ik geen recht op de eventuele prijs. Helaas ben ik door mijn werk vaak niet in de gelegenheid om op de genoemde tijden naar de radio te luisteren.

Het zou top zijn als deze actie slaagt. Luistert u mee? Alvast enorm bedankt!!

Met vriendelijke groet,

Mariëlle te Nuijl