Sint

De Sint komt elk jaar in de klas, maar hij heeft het druk om heel lang in de tussenbouw te zijn! Na de aankomst van de Sint in ons land, leggen de leerkrachten aan de klas uit dat we de Sint een handje gaan helpen. Elk kind maakt voor iemand anders een surprise met een cadeautje en een gedicht, zodat de Sint genoeg tijd over heeft voor alle kinderen in de onder- en middenbouw.

Op school trekken de kinderen lootjes waar de naam, een verlanglijstje en eventuele hobby's op staan. Eveneens op school wordt besproken hoe thuis een surprise gemaakt kan worden. Als het nodig is, kan er materiaal van school worden gebruikt. Hoe een gedicht kan worden gemaakt, zal ook op school besproken worden.

Voor het (af)maken van de surprise en het gedicht doen we een beroep op u thuis. Het is de bedoeling dat de kinderen, bijvoorbeeld aan de hand van de hobby's van een klasgenootje, thuis een aardige surprise knutselen, onder uw begeleiding. De kinderen kopen een klein cadeautje (zie het verlanglijstje, dus geen snoep!) en verstoppen dat in de surprise.

Ruim voor 5 december ontvangt u van ons een e-mail met nadere informatie!